Connect with us

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Προετοιμασία για τις προ-Ολυμπιακές ρεγκάτες στο Σχινιά

Published

on

Από σήμερα και για ένα μήνα θα διαρκέσει το πρώτο κωπηλατικό κοινόβιο για το 2021 στο Σχινιά με τη συμμετοχή 13 αθλητών και αθλητριών.

Μετά την λήξη του προηγούμενου κοινόβιου στις 30 Δεκεμβρίου, ξεκινάει σήμερα 4 του μήνα το επόμενο το οποίο έχει σκοπό να προετοιμάσει τους κωπηλάτες και κωπηλάτριες τόσο για τους μεγάλους διεθνείς αγώνες όσο για τις προ-Ολυμπιακές ρεγκάτες (5-7/04 και 16-18/05) οι οποίες θα προσφέρουν εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που ξεκινούν σε 200 μέρες ακριβώς.  . 

Οι Καλανδαρίδης, Παπακωνσταντίνου (ΕΝΟΑ), Μπουκουβάλα (Ομ.Ερετών), Ντούσκοw, Θ. Παλαιοπάνος, Λ. Παλαιοπάνος (ΝΟΙ),Α. Κυρίδου, Μ. Κυρίδου, Μπούρμπου (ΝΟΘ), Φίτσιου (ΙΟΘ), Φράγκου (ΝΟΓ), Αναστασιάδου (ΝΟΚ), Σουλαρίκα (ΝΑΟΚΘ), αποτελούν τους 13 που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία. 

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/