Connect with us

ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Προ-Ολυμπιακό Μαδρίτης: Στους 16 σταμάτησαν Κοντοχριστόπουλος-Γιακουμάτος

Published

on

Οι δύο Έλληνες ξιφομάχοι μπόρεσαν να μπουν στο ταμπλό των νοκ-άουτ, όμως δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν πέρα από τη φάση των 16 στα αγωνίσματά τους.

Ο Νίκος Κοντοχριστόπουλος στο φλερέ είχε δύο ήττες και τρεις νίκες στους ομίλους και πέρασε με άνεση στο ταμπλό των 16. Εκεί αγωνίστηκε κόντρα στον Δανό Αλεξάντερ Τσορόνις για μία θέση στον προημιτελικό αλλά ηττήθηκε με 15-8. Στο τουρνουά της σπάθης ανδρών συμμετείχε ο Μάριος Γιακουμάτος, ο οποίος με 3 νίκες και 3 ήττες στους ομίλους επίσης πέρασε στο ταμπλό με τη 10η θέση. Στην αναμέτρηση όμως για τους 8 ηττήθηκε από το Βέλγο Άρνε Ντε Ρίντερ με σκορ 15-10. Αύριο στη μάχη πέφτουν οι δύο τελευταίοι εκπρόσωποι της Ελλάδας για τη δύσκολη εξασφάλιση της Ολυμπιακής πρόκρισης, ο Αστέριος Τσόκας στο επέε ανδρών και η Μαρία Χαλδαίου στο φλερέ γυναικών.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/