Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Προ-Ολυμπιακό τουρνουά: Πρώτο σερβίς στο Βερολίνο

Published

on

Το 2020 το Βερολίνο θα είναι η πρωτεύουσα του Ευρωπαϊκού βόλεϊ αφού εκεί φιλοξενείται από αύριο διεξάγεται το προ-Ολυμπιακό τουρνουά των ανδρών και τον Μάιο οι τελικοί του Champions League.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Στην πρωτεύουσα της Γερμανίας 8 από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης (Ιταλία, Πολωνία και Ρωσία καθώς έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους, αλλά με τους Ρώσους υπάρχουν τα γνωστά προβλήματα μετά τον αποκλεισμό από τη WADA) διεκδικούν το τελευταίο εισιτήριο για τις ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου, που όλες έχουν τα ζητηματάκια τους.

Τα πιο σημαντικά αφορούν τη Γαλλία που έχασε δύο ακραίους (Κλεβενό, Ροσάρ τραυματίες) και το βασικό της διαγώνιο (Μπογιέρ) λόγω διαμάχης του με τον Ενγκαπέ), ενώ οι πρωταθλητές Ευρώπης Σέρβοι πήγαν εκεί χωρίς τρεις αναπληρωματικούς (ο Όκολιτς τραυματίστηκε σε σύγκρουση με το λίμπερο Μαϊστόροβιτς, ενώ εκτός έμειναν οι Τσίροβιτς, Τοντόροβιτς), οι Βέλγοι χωρίς τον Βαν Ντεν Ντρις, οι Σλοβένοι χωρίς τον Σκετ, αλλά και με τον Ούρναουτ να μην έχει αγωνιστεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο και το Ευρωβόλεϊ.

Οι 8 ομάδες έχουν χωριστεί σε δύο ομίλους με τις δύο πρώτες ομάδες να παίρνουν το εισιτήριο για τους ημιτελικούς (θα αγωνιστούν χιαστί).

Αναλυτικά το πρόγραμμα (οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 5 έως τις 10 Ιανουαρίου) – Βέλγιο, Τσεχία, Γερμανία, Σλοβενία (Α’ όμιλος), Ολλανδία, Σερβία, Γαλλία, Βουλγαρία (Β’ όμιλος).

1η αγωνιστική
14:30, Γαλλία-Σερβία
17:30, Σλοβενία-Βέλγιο
20:30, Τσεχία-Γερμανία

2η αγωνιστική
15:00, Ολλανδία-Σερβία
18:00, Βουλγαρία-Γαλλία
21:10, Βέλγιο-Γερμανία

3η αγωνιστική
15:00, Βουλγαρία-Ολλανδία
18:00, Βέλγιο-Τσεχία
21:10, Γερμανία-Σλοβενία

4η αγωνιστική
15:30, Σερβία-Βουλγαρία
18:30, Σλοβενία-Τσεχία
21:45, Γαλλία-Ολλανδία

9 Ιανουαρίου
18:00: 1ος ημιτελικός (1ος Β’ ομίλου-2ος Α’ ομίλου)

21:10: 2ος ημιτελικός (1ος Α’ ομίλου-2ος Β’ ομίλου)

10 Ιανουαρίου
21:10, Τελικός

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/