Connect with us

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Πρόωρος αποκλεισμός στην Οστράβα για Βίκυ, Πένυ

Published

on

Μόνο πετυχημένη δεν ήταν η πρόβα τζενεράλε των Αρβανίτη, Καραγκούνη πριν τη συμμετοχή τους στον τελικό του Continental Cup.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ αποχαιρέτισε πρόωρα το τουρνουά 4 αστεριών στην Οστράβα της Τσεχίας, χάνοντας στον 1ο προκριματικό γύρο με 2-0 (21-18, 21-18) από τις Ουκρανές Ίνα και Ιρίνα Μάχνο.

Το ελληνικό δίδυμοπ στην πρώτη του εμφάνιση μετά την εξαιρετική παρουσία του στη Σμύρνη είχε έλλειψη ρυθμού και παρόλο που έκανε μεγάλες ανατροπές και στα δύο σετ δεν είχε την ανάλογη συνέχεια.

Στο πρώτο σετ το 5-5 έγινε 5-9 με το -4 να παραμένει μέχρι το 12-16 που έγινε 16-16, αλλά αμέσως οι Ουκρανές ξέφυγαν 16-18 και τελικά πήραν το σετ με 18-21.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε καταστροφικά το 2ο σετ καθώς έχοντας έλειψη συγκέντρωσης βρέθηκε να χάνει με 2-7, για να αρχίσει να ροκανίζει τη διαφορά (7-8 άσος Αρβανίτη) ωστόσο δεν μπόρεσε ποτέ να ισοφαρίσει παρόλο που είχε τις ευκαιρίες για να βρεθούμε πάλι στο -4 (11-15 με δύο συνεχόμενους άσους στην Αρβανίτη).

Η τελευταία απόπειρα για επιστροφή χάθηκε στο 16-18 όταν η Βίκυ δέχθηκε μπλοκ σε κόντρα μπάλα με τις αδερφές Μάχνο να παίρνουν και το δεύτερο σετ με 21-18.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/