Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Πρώτη μεγάλη συμφωνία από τον Γκάνεφ

Published

on

Έχοντας συμπληρώσει ένα μήνα στην προεδρία της βουλγαρικής Ομοσπονδίας ο Λιούμπο Γκάνεφ φρόντισε να ανακοινώσει το πρώτο μεγάλο χορηγικό ντιλ.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

«Στη γενική συνέλευση της 13ης Μαρτίου είχα υποσχεθεί ότι θα κάνουμε τα πάντα για να προσελκύσουμε νέους υποστηρικτές στο άθλημα μας και ήδη έχουμε το πρώτο δείγμα γραφής», είπε ο Λιούμπο στην επίσημη ανακοίνωση της χορηγίας με την εταιρία Garitage Park.

Μια κατασκευαστική εταιρία η οποία είναι πίσω από την κατασκευή του νέου κλειστού γηπέδου της Λέφσκι Σόφιας και η οποία θα χρηματοδοτήσει με το ποσό των 600.000 ευρώ (120 χιλιάδες το χρόνο) την Ομοσπονδία, με τα χρήματα να διατίθενται αποκλειστικά και μόνο για την ανάπτυξη του αθλήματος!

Ούτε για εθνικές ανδρών ή γυναικών, ούτε για πρωταθλήματα ανδρών γυναικών, παρά μόνο για τις αναπτυξιακές εθνικές ομάδες και τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

«Τώρα που υπάρχει μια πρωτόγνωρη κρίση η οποία δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα και αποδεδειγμένα είχαμε έλλειψη παιδιών και ενός οργανωμένου σχεδίου, θεωρούμαι ότι με τη νέα διοίκηση στην Ομοσπονδία μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα και να βοηθήσουμε στην αναγέννηση του αγαπημένου μας αθλήματος», τόνισαν οι Ατάνας Γκάροφ, Νταβίντ Νταβίντοφ, ιδιοκτήτες της εταιρίας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/