Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Σειρά για το στίβο στο Netflix ετοιμάζει η World Athletics

Published

on

To παράδειγμα της φόρμουλα 1 για να μεγαλώσει και άλλο το κοινό του στίβου θα ακολουθήσει η World Athletics ετοιμάζοντας σειρά για το Netflix.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τη σειρά ντοκιμαντέρ «Drive to survive» της φόρμουλα 1 που εκτίναξε το ενδιαφέρον του κοινού στα ύψη, αποκτώντας πρόσβαση και σε κοινά που δεν είχαν δείξει ενδιαφέρον για να παρκολουθήσουν αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο πρόεδος της παγκόμιας ομοσπονδίας στίβου, αποκάλυψε σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, ότι και ο στίβος θα μπει σε αυτόν τον τομέα. «Ο στόχος μας είναι να φέρουμε τους φιλάθλους πιο κοντά στους αθλητές και να δείξουμε τι συμβαίνει στα παρασκήνια. Γνωρίζω καλά από τους φίλους μου στην ομάδα της φόρμουλα 1 πως οι οδηγοί και οι ομάδες τους ήταν αρνητικοί αρχικά να έχουν διαρκώς κάμερες να τους ακολουθουν και να δώσουν πρόσβαση σττις συνομιλίες του ασύρματου, όμως το αποτέλεσμα είναι, άνθρωποι που κάποτε δε διέσχιζαν ούτε με τα πόδια έναν αυτοκινητόδρομο, να οργανώνουν την ημέρα τους πάνω στο αγώνα της φόρμουλα 1 και να έχουν γίνει φανατικοί υποστηρικτές της» δήλωσε ο Κόου που αποκαλύψε πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με την EBU με την οποία πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο η WA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα μέχρι το 2029.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/