Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Σε τρομερή κατάσταση ο Τσιτσιπάς, έφτασε ημιτελικά

Published

on

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παίζει τρομερό τένις στο μάστερς του Σινσινάτι και πλέον διεκδικεί την πρόκριση στον τελικό.

Παρά την απώλεια δύο ματς πόιντ στο δεύτερο σετ με τα οποία θα μπορούσε να είχε κερδίσει νωρίτερα τον προημιτελικό, ο Τσιτσιπάς επικράτησε 2-1 (6-2, 5-7, 6-1) επί του Φελίξ Ογκέρ Αλιασίμ σε δύο ώρες και 12 λεπτά και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον επίσης πολύ φορμαρισμένο και χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Αλεξάντερ Ζβέρερ. Ο Γερμανός τενίστας (Νο4) δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον Κάσπερ Ρουντ τον οποίο κέρδισε εύκολα 2-0 (6-1, 6-3). Κόντρα στον Τσιτσιπά δεν τον ευνοεί η προϊστορία καθώς σε οκτώ αναμετρήσεις έχει ηττηθεί τις έξι φορές.
Ρωσικός εμφύλιος θα είναι ο δεύτερος ημιτελικός καθώς ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ. O Mεντβέντεφ κέρδισε 6-1, 6-1, τον Πάμπλο Καρένο Μπούστα και ο Ρούμπλεφ 2-1 (7-6, 6-7, 6-1) τον Μπενουά Περ. Στις μεταξύ τους αναμετήσεις ο Μεντβέντεφ έχει 4-0 τον Ρούμπλεφ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/