Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Σούπερ Ολυμπιακός με τρομερό Φιλίποβιτς

Published

on

Η ομάδα πόλο των ανδρών του Ολυμπιακού επικράτησε εκτός έδρας της Νόβι Μπέογραντ με 12-9 και έκανε το 2/2 στον πρώτο όμιλο του φετινού τσάμπιονς λιγκ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό ήταν ο Φίλιπ Φιλίποβιτς που έδειξε πως ακόμα και στα 34 χρόνια παραμένει ο κορυφαίος στον πλανήτη.
Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στην αρχή του παιχνιδιού, με τον Ολυμπιακό με τρία σερί τέρματα να είναι μπροστά με δύο γκολ στο τέλος της πρώτης περιόδου (4-2). Οι ερυθρόλευκοι πάτησαν το γκάζι στα πρώτα λεπτά του δευτέρου οκταλέπτου και προηγήθηκαν με τέσσερα γκολ (6-2, 11′ λεπτό), με την Νόβι Μπέογκραντ με τρια γκολ στα επόμενα λεπτά να μαζεύει την διαφορά. Η Ελληνική ομάδα όμως είχε το προβάδισμα με ένα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου (6-5).
Οι Πειραιώτες ήταν καταιγιστικοί στο τρίτο οκτάλεπτο και με ένα επί μέρους σκορ 4-0, πήραν προβάδισμα με πέντε γκολ (10-5). Οι Σέρβοι όχι μόνο δεν πτοήθηκαν αλλά με τέσσερα τέρματα έφτασαν σε απόσταση ενός γκολ (10-9) τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Τα γκολ του Χρυσοσπάθη και του Φιλίποβιτς για τον Ολυμπιακό στα τελευταία λεπτά έδωσαν αέρα αισιοδοξίας στους ερυθρόλευκους και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στο 12-9. 
Οκτάλεπτα: 2-4, 3-2, 0-4, 4-2
Νοβι Μπέογκραντ (Βουγιασίνοβιτς): Μάντιτς 1, Σουσιασβίλι 3, Πιγιέτοβιτς 2, Γιάκσιτς 1, Βλαχόπουλος 1, Ράσοβιτς 1
Ολυμπιακός (Βλάχος): Γεννηδουνιάς 4, Φουντούλης 2, Φιλίποβιτς 3, Χρυσοσπάθης 3

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/