Connect with us

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Στην Ιαπωνία για το παγκόσμιο Καραχάλιου και Φακίδη

Published

on

Την Τετάρτη στο Σακαϊμινάτο της Ιαπωνία ξεκινά το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράντιαλ με τη συμμετοχή των δύο κορυφαίων Ελληνίδων της κατηγορίας.

Το παγκόσμιο ξεκινά την Τετάρτη στις 17 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί (καλώς εχόντων των πραγμάτων με όλες τις ιστιοδρομίες του) στις 24 Ιουλίου. Την Ελλάδα με υψηλές προσδοκίες διάκρισης, θα εκπροσωπήσουν η Βασιλεία Καραχάλιου με την Αθανασία Φακίδη. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι στους στόχους των δύο αθλητριών που θα είναι και αυτές που θα μονομαχήσουν για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020. Θυμίζουμε ότι η Καραχάλιου έχει κερδίσει για λογαριασμό της Ελλάδας την πρόκριση, όμως η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία είναι αυτή που αποφασίζει τον τρόπου της εγχώριας διαδικασίας για την Ολυμπιακή πρόκριση.


Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/