Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Στη Θέτιδα Βούλας η Τουρκάλα Τζέιντα Ακτάς

Published

on

Η 27χρονη ακραία είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Θέτιδας που ενισχύει το ρόστερ της και εν όψει της ευρωπαϊκής της συμμετοχής.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Η ύψους 1.91 Ακτάς φέτος αγωνίστηκε με την ομάδα της PTT Spor στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, ενώσ το παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Kuzeyboru, Besiktas, Beylikduzu, VakıfBank Türk Telekom, Nilufer Belediyespor, Halkbank Ankara, Canakkale Belediyespor.

Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στην 95η θέση στον πίνακα των σκόρερ έχοντας 126 πόντους (1.85 πόντους ανά σετ), ενώ ήταν 36η στην κατάταξη των ακραίων έχοντας 111/334 επιθέσεις, 4 άσους, 11 μπλοκ και 27% άριστες υποδοχές (σε 417 προσπάθειες) και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα της.

«Ξεκινώ ένα νέο ταξίδι στην καριέρα μου με τη νέα μου ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που θα συνεργαστώ με την Θέτιδα Βούλας στην Ελλάδα.
Είμαι ενθουσιασμένη που θα γίνω μέλος αυτής της ομάδας και της οικογένειας. Ειλικρινά, δεν μπορώ να περιμένω, ώστε να επιτύχω νέους στόχους και να ζήσω σε μια από τις καλύτερες πόλεις της Ελλάδας με την Θέτιδα! Μείνετε συντονισμένοι για τη νέα σεζόν … Σας ευχαριστώ πολύ!» δήλωσε μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής της.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/