Connect with us

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Στη Μόσχα οι Εθνικές ομάδες της άμμου

Published

on

Στην πρωτεύουσα της Ρωσίας βρίσκονται οι δύο Εθνικές γυναικών που ρίχνονται αύριο στη μάχη των προκριματικών του τουρνουά 4 αστεριών του Word Tour.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Οι Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη που είναι στο Νο4 του ταμπλό των προκριματικών πέρασαν στον πρώτο γύρο άνευ αγώνος, ενώ οι Κωνσταντίνα Τσοπούλου, Δήμητρα Μαναβή που είναι στο Νο 17 του ταμπλό αγωνίζονται κόντρα στις Κινέζες Ζενγκ, Λιν (Νο 16) στις 09:50.

Κι αν τα καταφέρουν κόντρα στις Ασιάτισες τότε τους περιμένει μία ακόμη τεράστια πρόκληση καθώς στον 2ο γύρο (13:10) θα αντιμετωπίσουν τις Βραζιλιάνες Ταλίτα, Λίμα (Νο1 του ταμπλό των προκριματικών)

Αντιθέτως οι Αρβανίτη, Καραγκούνη θα αγωνιστούν στον 2ο γύρο (14:00) με το νικητή του ζευγαριoύ Λούνια, Σαμοντέι (Ουκρανία Νο 13),-Σουζούκι, Ναγκάτα (Ιαπωνία Νο 20).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/