Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Στη Ρόδο το γκρουπ του Βαρσάμη για προετοιμασία

Published

on

Στην πόλη της Ρόδου θα συνεχίσει την προετοιμασία του το γκρουπ του Νίκου Βαρσάμη 22 με 30 Οκτωβρίου.  

Ο έμπειρος προπονητής του Ερμή Κωνσταντινούπολης έχει υπό την καθοδήγηση αθλητές του επί κοντώ με επιδόσεις και διακρίσεις στον ελλαδικό και διεθνή χώρο, οι οποίοι ανήκουν σε διαφορετικά σωματεία της Θεσσαλονίκης (εκτός του Ερμή υπάρχουν αθλητές και από τον Άρη και από την Πυγμή Ευόσμου).
Στη Ρόδο για την προετοιμασία θα ταξιδέψουν οι επικοντιστές Γιάννης Ρίζος (21 ετών), Κατερίνα Λίμου (18 ετών), η οποία αξίζει να σημειωθεί εισήχθη πρώτη στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο τμήμα εφαρμοσμένης πληροφορικής, η Ευγενία-Μαρία Παναγιώτου (15 ετών) και ο Παναγιώτης Κουπουρτιάδης (17 ετών). «Η επιλογή της πόλης της Ρόδου έγινε διότι ο ΑΓΕΣ Κάμειρος εδώ και μερικά χρόνια με τη συμπαράσταση του παλαιού αθλητή του επί κοντώ και νυν προπονητή Κώστα Τσαταλού δημιούργησε έναν πυρήνα για το επί κοντώ και έχουν αναδειχτεί αθλητές και αθλήτριες με σημαντικές διακρίσεις. Στο πλαίσιο της συνεργασίας και της ανταλλαγής σκέψεων και προπονητικών απόψεων για το άλμα επί κοντώ συζητήσαμε και υλοποιούμε την κοινή προετοιμασία των αθλητών που καθοδηγούμε προπονητικά» τόνισε ο Νίκος Βαρσάμης.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/