Connect with us

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Συνεχίζει ακόμα ένα χρόνο ο Καβέντις

Published

on

Ο 36χρονος Βρετανός ποδηλάτης Μαρκ Καβέντις, που προπονείται μαζί με τον Έλληνα προπονητή, Βασίλη Αναστόπουλο, ανανέωσε για ακόμη μια χρονιά με την Βελγική ομάδα Κουίκ Στεπ.

Η Κουίκ Στεπ ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τον Καβέντις για ακόμη ένα χρόνο, μετά από μια εξαιρετική σεζόν, οπού μεταξύ άλλων νίκησε σε τέσσερα ετάπ στον Γύρο της Γαλλίας και ισοφάρισε το ρεκόρ με τις περισσότερες νίκες του θρυλικού Έντι Μερξ (34), ενώ πήρε και την πράσινη φανέλα των σπριντ.
Ο Μαρκ Καβέντις προπονείται μαζί με τον Βασίλη Αναστόπουλο και έκανε για την φετινή σεζόν προετοιμασία τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο στην χώρα μας θα συνεχίσει στο προπονητικό καμπ των Βέλγων στην Ισπανία. «Ειμαι περήφανος και χαρούμενος που έκανα νέα συμφωνία με την Κουίκ Στεπ» δήλωσε ο Βρετανός ποδηλάτη, ο οποίος στα τέλη Νοεμβρίου ενεπλάκη σε μεγάλο ατύχημα σε αγώνα στην πίστα στο τουρνουά της Γάνδης και θα χρειαστεί κάποιες εβδομάδες να αναρρώσει λόγω της σφοδρότητας του ατυχήματος. 

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/