Connect with us

TOKYO 2020

ΤΟΚΙΟ 2020 – Παραολυμπιακοί: 2/2 για την Εθνική μπότσια

Published

on

Πολύ καλή αρχή για την Εθνική ομάδα μπότσια στη φάση των ομίλων, ξεκινώντας με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Η Εθνική ομάδα που ήταν χρυσή στο Λονδίνο το 2012 και χάλκινη το 2016 στο Ρίο και αποτελείται από τους Γρηγόρη Πολυχρονίδη, Άννα Ντέντα και Αναστασία Πυργιώτη, θέλει να συνεχίσει την παράδοση κατάκτησης μεταλλίων έχοντας στη σύνθεση της και έναν από τους κορυφαίους αθλητές μπότσια όλων των εποχών παγκοσμίως, τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη.
Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε τους αγώνες στον πρώτο όμιλο με νίκη επί της Ταϊλάνδης με σκορ 5-2. Στη δεύτερη αγωνιστική, η Εθνική επιβλήθηκε 4-2 επί της Βρετανίας και είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η προσπάθεια της τριάδας Πολυχρονίδη, Ντέντα, Πυργιώτη στον όμιλο, συνεχίζεται αύριο στις 03:30 κόντρα στη Γαλλία και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι (ξεκινά στις 12:05) κόντρα στη Νότια Κορέα και ο στόχος είναι η κατάληψη μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων του ομίλου που θα δώσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/