Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Τέλος ο Ναράνχο από την Εθνική γυναικών

Published

on

Ο Γκιγιέρμο Ναράνχο αποτελεί παρελθόν από την Εθνική ομάδα μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια και δύο παρουσίες σε τελική φάση Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Στην ανακοίνωση της η Ομοσπονδία πλέκει το εγκώμιο του (πρώην πια) Ομοσπονδιακού τεχνικού, τονίζοντας τις επιτυχίες του αλλά και την αναβάθμιση της εικόνας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και χαρακτηρίζοντας τον ως έναν από τους πλέον πετυχημένους στην ιστορία των Εθνικών ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:
«H διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή της Εθνικής Γυναικών Guijermo Naranjo μετά από επιτυχημένη συνεργασία 3,5 ετών που συνοδεύτηκε από δύο παρουσίες στις τελικές φάσεις των Ευρωπαϊκών πρωταθλήματων, μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες και αναβάθμιση της εικόνας του Εθνικού Συγκροτήματος.

Η διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ. αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Ισπανό προπονητή για τα όσα πρόσφερε στην Εθνική Γυναικών και στο Ελληνικό βόλεϊ και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Θα περάσει στην ιστορία ως ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές που πέρασαν από τις Εθνικές ομάδες πετοσφαίρισης.

Επίσης ολοκληρώνεται η συνεργασία της Ε.Ο.ΠΕ. με τον γυμναστή Ιωάννη Παρασχίδη και τον στατιστικολόγο Riccardo Boieri. Η διοίκηση της ομοσπονδίας πετοσφαίρισης ευχαριστεί αμφότερους για την προσφορά τους και τους εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της επαγγελματικής τους καριέρας.»

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/