Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Ταλίν 2021 (Κ23): Με μία βολή τελικό ο Τσίτσος

Published

on

Η πρώτη πρόκριση της 2ης μέρας σε τελικό είναι γεγονός χάρη στο Δημήτρη Τσίτσο, ο οποίος με μία βολή στο Β προκριματικό γκρουπ εξασφάλισε την παρουσία του στην κορυφαία δωδεκάδα.

Ο «χάλκινος» στο ευρωπαϊκό Κ20 του 2019 έστειλε το ακόντιο στα 74.02μ στην πρώτη του βολή και έχοντας στο μυαλό του και τα αποτελέσματα του Α γκρουπ, στο οποίο μόνο 3 έριξαν μεγαλύτερες βολές, ήξερε ότι έχει ήδη περάσει στον τελικό. Επέλεξε να κρατήσει δυνάμεις για τον τελικό και να μην κάνει τις δύο βολές που του απέμεναν. Το 74.02μ είναι η 3η καλύτερη φετινή του επίδοση μετά το 76.16μ του φεστιβάλ ρίψεων της Τρίπολης και το 74.23μ του πανελληνίου Α/Γ στην Πάτρα. Το ατομικό του ρεκόρ είναι το 77.79μ από το Μπόρας το 2019. Στον τελικό προκρίθηκε με την 8η καλύτερη επίδοση και εκεί θα κυνηγήσει ακόμα μεγαλύτερες βολές κοντά στο ατομικό του ρεκόρ με στόχο τη διάκριση. Ακολουθούν τα αποτελέσματα:

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/