Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Τελευταία φορά στα γραφεία της ΕΟΚ ο Βασιλακόπουλος

Published

on

Την εθιμοτυπική επίσκεψη παράδοσης – παραλαβής πραγματοποίησε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος που επισκέφτηκε για τελευταία φορά τα γραφεία της ΕΟΚ το ΟΑΚΑ.

Μετά τη σαρωτική νίκη του Βαγγέλη Λιόλιου και την παταγώδη αποτυχία της παράταξης που στήριζε ο Βασιλακόπουλος, οι τόνοι έπεσαν, τα πνεύματα ηρέμησαν και ο άκρως επιθετικός τους τελευταίους 16 μήνες Βασιλακόπουλος, έθεσε εαυτόν στη διάθεση του νέου προέδρου. Ο απερχόμενος πρόεδρος βρέθηκε πριν από λίγη ώρα στο ΟΑΚΑ και αφού συνέστησε στο διάδοχο του «υπομονή, επιμονή και κουράγιο» μπροστά στις κάμερες, οι δυο τους συνέχισαν να συζητούν κατ’ ιδίαν για αρκετή ώρα.
Να σημειωθεί ότι ο Βασιλακόπουλος δήλωσε διαθέσιμος για οτιδήποτε χρειαστεί ο νέος ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ.
Από την πλευρά του ο Λιόλιος επισήμανε ότι «είναι λίγο περίεργος ο ρόλος του οικοδεσπότη προς εσάς, αφού εδώ ξέρω ότι είναι το σπίτι σας».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/