Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Τζόκοβιτς: «Θα ενημερωθείτε σύντομα για το αυστραλιανό όπεν»

Published

on

Η συμμετοχή ή όχι του Νόβακ Τζόκοβιτς στο όπεν της Αυστραλίας είναι το φλέγον θέμα αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια κοινότητα του τένις με τον Σέρβο να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι θα πράξει.

Μετά τον ημιτελικό με την Κροατία για το Ντέιβιτς καπ, ο Τζόκοβιτς ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν έχει αποφασίσει. «Θα ενημερωθείτε για το αυστραλιανό όπεν. Δεν μπορώ να σας δώσω ημερομηνία, αλλά η Αυστραλία είναι στο μυαλό μου, οπότε θα το μάθετε πολύ σύντομα. Ξέρω τι θέλετε. Δεν θα σας δώσω απάντηση τώρα. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σας πω. Η σεζόν τελείωσε απόψε. Δεν μετανιώνω για οποιοδήποτε τουρνουά έχω αγωνιστεί μετά τον Αύγουστο και γενικά δεν μετανιώνω για οτιδήποτε στην ζωή. Πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να παίρνω μαθήματα από τις δύσκολες στιγμές. Όσον αφορά στο Ντέιβις καπ, μια νίκη στο μονό δεν ήταν αρκετή για να προκριθούμε. Το να αγωνίζομαι για την χώρα μου έχει ειδική σημασία για εμένα και δυστυχώς δεν καταφέραμε να προχωρήσουμε».
Οι Αυστραλοί από την πλευρά τους, είναι ανυποχώρητοι και υπογραμμίζουν ότι πρέπει όλοι οι τενίστες να είναι πλήρως εμβολιασμένοι και να μην δέχονται εξαιρέσεις, με τον Σέρβο να έχει τονίσει: «Η ελευθερία της επιλογής (σχετικά με τον εμβολιασμό) είναι σημαντική για όλους, είτε είμαι εγώ είτε κάποιος άλλος. Πρέπει να έχεις την ελευθερία να επιλέξεις, για ότι αποφασίσεις να κάνεις». Επίσης ο πατέρας του, Σέρτζαν Τζόκοβιτς είχε αναφέρει: «Υπό αυτές τις συνθήκες και με αυτούς τους εκβιασμούς δεν νομίζω να αγωνιστεί στην Αυστραλία. Εγώ δε θα το έκανα».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/