Connect with us

XMAN

Το Καυτανζόγλειο και τα εργομετρικά

Published

on

Καλημέρα σε όλους και ειδικότερα στον αδελφό Κατάσκοπο που δε θέλω να μου τον στεναχωρεί κανείς.

Αποκαλύπτει ο Xman
[email protected]

Η ιστορία με το Καυτανζόγλειο και τον ΣΕΓΑΣ έχει… ψωμί αλλά και conflict όπως λένε οι Αγγλοσάξωνες. Ο Σπύρος Κέλλης που οργάνωσε την επιτροπή για τις συζητήσεις με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου, είναι ο ιδιοκτήτης εργομετρικού κέντρου που στεγάζεται εντός του σταδίου, στην κεντρική θύρα. Μια επιχείρηση που δε θα παραμείνει στον ίδιο χώρο μόλις αναλάβει το στάδιο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς ιδίως την κεντρική θύρα θέλει να την αξιοποιήσει για τις δικές της ανάγκες αφού θα προχωρήσει σε μετεγκατάσταση όλων των διοικητικών υπηρεσιών από την Τούμπα. Από τον ίδιο χώρο θα φύγουν και τα γραφεία του Τρίτωνα που τα χρησιμοποιεί για την προβολή και την οργάνωση του μαραθώνιου και του νυχτερινού ημιμαραθώνιου.

  • Αυτές άλλωστε είναι και οι απαιτήσεις της ομάδας του Ιβάν. Πουθενά δεν υπάρχει το βοηθητικό στάδιο και καμία απαίτηση για το Κ3 και την έξωση του στίβου. Όσες επιτροπές και να γίνουν αυτά δεν αλλάζουν. Άλλωστε οι εμπορικές χρήσεις του κεντρικού σταδίου δεν αφορούν καμία ομοσπονδία και κανέναν αθλητή. Είναι καθαρά θέμα ιδιωτών.

Στον Οικονόμου πήγε ο Πύρρος

Στην ελληνική τον περίμεναν, στην παγκόσμια θα κατέβει. Ο Πύρρος δε θα είναι υποψήφιος πρόεδρος στην ΕΟΑΒ αλλά θα είναι στην παγκόσμια ομοσπονδία. Εκεί διεκδικεί την προεδρία και χθες βρέθηκε στο γραφείο του Οικονόμου για να μοιραστούν κοινές σκέψεις για τον αθλητισμό στέλνοντας τα μηνύματά τους.

Φαβορί ο Λιόλιος, έκπληξη ο Δελημπαλταδάκης

Να πω ότι δε χάρηκα που είδα την ανακοίνωση Δελημπαλταδάκη ψέμματα θα πω. Στα τέλη των 90s μιλούσαμε συχνά στο τηλέφωνο για τις μεταγραφές στο μπάσκετ. Ακόμα θυμάμαι τη μεταγραφή του Παπαλουκά στον Πανιώνιο. Με είχε ζαλίσει τότε για τον δίμετρο πλέι μέικερ (τότε έτσι τους λέγαμε) που θα γράψει ιστορία. Είμαι σίγουρος πως θα εκλεγεί ο Τάσος και θα τον αξιοποιήσουν στην ομοσπονδία, όπου το απόλυτο φαβορί για την προεδρία είναι ο Βαγγέλης Λιόλιος.

  • Αυτό που έχει καταφέρει ο Λιόλιος με τον Προμηθέα που γράφει ιστορία στο μπάσκετ, είναι το καλύτερο διαπιστευτήριο για την ΕΟΚ. Πετυχημένος στη διοίκηση του μπάσκετ, πετυχημένος και επιχειρηματικά, τα σωματεία αισθάνονται ασφάλεια με τον Λιόλιο και θα τον υπερψηφίσουν. Αντιθέτως δεν βλέπω καθόλου καλά τον Πάνι. Ο ψηλός… χάθηκε και αυτή τη στιγμή όταν μιλάμε για Φασούλα εννοούμε το σούπερ 5αρι της Εθνικής μπάσκετ… γυναικών. Παικτάρα η Μαριέλλα.

Νέα ημερομηνία από ΕΣΟΑ

Για τις 7 Μαρτίου θα ορίσει η Κοζομπόλη τις εκλογές στην Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Με την Αττική σε αυστηρό lockdown και ακόμα και τους αιώνιους ομοσπονδιάρχες να πηγαίνουν τις εκλογές τους προς τα τέλη Μαρτίου, η προεδρος της ΕΣΟΑ καίγεται να τις κάνει όσο πιο νωρίς γίνεται. Γιατί; Θα σας πω προσεχώς…

Έλεος με τη λογοκλοπή

Υπάρχει ένα site στο οποίο κατά βάση γράφουν τα γραφεία Τύπου διάφορων αθλητικών ομοσπονδιών (αντιδεοντολογικό). Μεταξύ αυτών και μέλη (πρώην και νυν) της διοίκησης του ΠΣΑΤ στον οποίο από προσωπική επιλογή (όπως και ο Κατάσκοπος) ουδέποτε υπήρξα μέλος. Από ότι φαίνεται όμως την έννοια της λογοκλοπής την κατέχουν πολύ καλά στο συγκεκριμένο site. Επειδή εγώ δεν είμαι σαν τους υπόλοιπους στο Sportsfeed που τους έχουν κατακλέψει τα κείμενα σε στίβο και κολύμβηση και δε θέλουν να ασχοληθούν με λογοκλόπους, εγώ θα το γράψω και ελπίζω να μη μου το κόψει ο Νικολάου (όπως έχει κάνει άλλες φορές).
Ποια επιβεβαίωση Κοράκη για την ημερομηνία των εκλογών της ΚΟΕ; Ή έχεις χάσει τις μέρες ή νομίζεις ότι δουλεύεις στο Sportsfeed. Επειδή και η ανοχή έχει τα όρια της, έχω μαζεμένα τα clopy paste και θα τα στείλω πακέτο στην Ένωση Συντακτών. Είσαι και μέλος του συμβουλίου του ΠΣΑΤ…

Το κείμενο μου στο Sportsfeed στις 8 Φεβρουαρίου

Η λογοκλοπή μία μέρα αργότερα

Η επιβεβαίωση της λογοκλοπής και το ρεπορτάζ προ λίγων ωρών που βαφτίστηκε χθεσινό

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/