Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Τραΐκοβιτς: «Θα κάνουμε τον αγώνα και μετά ξανά μαζί προπόνηση»

Published

on

Η πρώτη κόντρα μεταξύ των Τραΐκοβιτς και Ορτέγκα μετά τη κοινή τους προετοιμασία είναι γεγονός με τους δύο εμποδιστές να δηλώνουν έτοιμοι για το ξεκίνημα της σεζόν.

τηςΠηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Στο μίτινγκ της Σαγκάης στις 18/5 θα αγωνιστούν αντίπαλοι για πρώτη φορά μετά την συνεργασία του Ισπανού Ορλάντο Ορτέγκα με τον προπονητή του Μίλαν Τραΐκοβιτς, Αντώνη Γιαννουλάκη. Αυτή την φορά ίσως η μάχη μεταξύ των δύο να είχε μια διαφορετική αντιμετώπιση αφού ανήκουν πια στο ίδιο γκρουπ όμως ο αγώνας είναι πάντα ατομική υπόθεση. Ο Τραΐκοβιτς, μιλώντας στο Sportsfeed, επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για έναν αγώνα όπως όλους τους άλλους και πως η συνεργασία τους δεν αλλάζει τα δεδομένα: «Δεν το βλέπω διαφορετικά γιατί και να μην γυμναζόμασταν μαζί με τον Ορλάντο (Ορτέγκα) θα βρισκόταν εκεί, γι’ αυτό δεν υπάρχει διαφορά για εμένα. Θα κάνουμε τον αγώνα και μετά ξανά μαζί προπόνηση, εγώ θα κάνω την δική μου κούρσα. Εάν κερδίσει ο Ορλάντο τον αγώνα θα χαρώ γι’ αυτόν και θα δουλέψω πιο σκληρά για την επόμενη φορά. Είμαστε έτοιμοι και θα δούμε στον αγώνα».
Οι δύο αθλητές πέρα από κοινή προετοιμασία έκαναν και κοινό αγωνιστικό πρόγραμμα, όπως ήταν αναμενόμενο, αφού μετά τη Σαγκάη Ορτέγκα και Τραΐκοβιτς θα ταξιδέψουν στο Ναντζίνγκ (21/5) για το μίτινγκ του world challenge της IAAF, στην Ρώμη (6/6) για το μίτινγκ του ντάιαμοντ λιγκ και στο Χένγκελο (9/6) της Ολλανδίας για ένα ακόμη μίτινγκ του world challenge.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/