Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Τσάμπιονς λιγκ: Πρώτη ήττα για τον Ολυμπιακό

Published

on

Την πρώτη του ήττα στο φετινό τσάμπιονς λιγκ γνώρισε η ομάδα πόλο των ανδρών του Ολυμπιακού, ο οποίος ηττήθηκε με 8-7 από την Μπρέσια στην Ιταλία.

Η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι από την αρχή. Στο ημίχρονο οι Ιταλοί προηγήθηκαν 5-2, όμως ο Ολυμπιακός μείωσε στο γκολ (7-6) και τα έπαιξε όλα για όλα στο 4ο οκτάλεπτο. Ο Ολυμπιακός έβγαλε δύο καλές άμυνες στην αρχή του τέταρτου οκταλέπτου, όμως αστόχησαν δύο φορές με τον Γιάννη Φουντούλη και έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, με τον Ντι Σόμα να το εκμεταλλεύεται και να κάνει το 8-6 για τη Μπρέσια με γκολ στα 06:01 στον παίκτη παραπάνω.
Ο Ολυμπιακός αντέδρασε άμεσα με τον Φίλιπ Φιλίποβιτς και έκανε το 8-7 για τον Ολυμπιακό με ένα πολύ όμορφο γκολ στα 05:05 πριν τη λήξη. Στη συνέχεια έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρίσει, κάνοντας δοκάρια με τους Μπούσλιε και Φουντούλη και έτσι το σκορ έμεινε στο 8-7, με 2 λεπτά να απομένουν. Οι ερυθρόλευκοι… οχύρωσαν την άμυνα τους και δεν δεχόντουσαν γκολ για 5 λεπτά συνεχόμενα, ενώ ταυτόχρονα αναζητούσαν το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο δεν ήρθε και έτσι ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα, με 8-7.
Ο Ολυμπιακός, υποχώρησε στη δεύτερη θέση του ομίλου με 13 βαθμούς, ενώ οι Ιταλοί ανέβηκαν πρώτοι με 14. 
Οκτάλεπτα: 2-2, 3-0, 2-4, 1-1
Μπρέσια (Αλεσάντρο Μπόβο): Κοσταντίν Μπιτσάριν 2, Βαπένσκι 1, Ρεντσούτο Ιοντίκε 1, Αλεσιάνι 1, Λουόνγκο 1, Ντι Σόμα 2
Ολυμπιακός (Θόδωρος Βλάχος): Γεννηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Γουβής 1, Δερβίσης 1, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 2.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/