Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Φιλιππίδου: «Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Published

on

Το πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων δισκοβολίας, που κρατούσε 28 χρόνια, κατάφερε να καταρρίψει η Αρετή Φιλιππίδου στο Καυτανζόγλειο στάδιο, με την ίδια να μην μπορεί να πιστέψει ακόμα αυτό που κατάφερε.

Στην προτελευταία της βολή η Φιλιππίδου έστειλε το δίσκο της στα 55.12μ και μπόρεσε να βελτιώσει κατά μισό μέτρο το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας της το οποίο κρατούσε από το μακρινό 1993, η Αρετή Αμπατζή (54.50μ). Μόλις τελείωσε τον αγώνα της και κάθισε στις κερκίδες, η πρώτη της δήλωση στο Sportsfeed ήταν : «Δεν μπορώ να το πιστέψω! Περίμενα να κάνω μια καλή επίδοση γύρω στα 53μ αλλά όχι τόσο καλή, γιατί φέτος είχα καλύτερες επιδόσεις στις προπονήσεις από ό,τι στους αγώνες. Δεν είχα στο νου μου ότι θα σημείωνα αυτή την επίδοση τη συγκεκριμένη περίοδο της χρονιάς, γιατί εγώ το ανέμενα στις αρχές της σεζόν. Τώρα για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ταλίν στοχεύω σε μια καλή θέση και μια επίδοση πάνω από τα 55μ. Το ιδανικό θα ήταν τα 56μ».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/