Connect with us

ΑμεΑ

Άνοδος για τo γκόλμπολ

Published

on

Μεγάλη επιτυχία για την Εθνική ομάδα γκόλμπολ, η οποία κατέλαβε την τρίτη θέση στη δεύτερη κατηγορία , εξασφαλίζοντας έτσι την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

του Αριστομένη Νικολόπουλου
[email protected]

Η Εθνική ομάδα γκόλμπολ επικράτησε στο μικρό τελικό επί της διοργανώτριας Ουγγαρίας με σκορ 2-1 και κατέλαβε την τρίτη θέση στο τουρνουά. Αυτή η θέση χάρισε στην ελληνική ομάδα την άνοδο στην πρώτη κατηγορία που ήταν και ο αρχικός στόχος την ελληνικής αποστολής.
Στον ημιτελικό η Εθνική αντιμετώπισε την Δανία από την οποία ηττήθηκε με σκορ 4-1. Ο τελικός είχε σκανδιναβικό χρώμα καθώς η Δανία επικράτησε επί της Σουηδίας με σκορ 5-2.

Η επιτυχία της ομάδας της Μένης Κεσσανοπούλου είναι μεγάλη καθώς αν αναλογιστεί κάποιος ότι η Εθνική δημιουργήθηκε από την αρχή καθώς το 2011 η ομάδα δεν έλαβε μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και αυτό είχε ως συνέπεια τον υποβιβασμό και την διάλυση της.
Να σημειωθεί ότι την Εθνική ομάδα αποτελούν οι αθλήτριες, Μαρία Τζάλλα, Κατερίνα Λορέντζου, Θεοδώρα Πασχαλίδου, Βασιλική Άγκο, Κωνσταντίνα Δρίβα, Κατερίνα Μαρκαντωνάκη.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/