Connect with us

ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Άτυχη, αλλά ψυχάρα!

Published

on

Την ευκαιρία να μονομαχήσει με τις κορυφαίες ξιφομάχους του κόσμου είχε η Χριστίνα Αγγελακοπούλου , αλλά την κρίσιμη ώρα η τύχη της γύρισε την πλάτη. Αυτό δεν την εμπόδισε όμως να αποδείξει το μεγαλείο της ψυχής της, υποστηρίζοντας τη Βασιλική Βουγιούκα.

του Σταύρου Γεωργακόπουλου
[email protected]

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προετοιμαζόταν σκληρά για τη συμμετοχή της στο γκραν πρι της Νέας Υόρκης στη σπάθη. Πλήρωσε, όμως, την πολύωρη προπόνηση. Ένα κάταγμα κόπωσης στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού έθεσε νοκ άουτ τη φοιτήτρια του Σεντ Τζον, το οποίο θα εκπροσωπούσε στο γκραν πρι. Μαζί, βέβαια, με την ελληνική ξιφασκία.

«The worst thing for an athlete is missing important tournaments due to injuries, such as fracture of the talus bone. I hate my life :S :@», έγραψε η Χριστίνα στο προφίλ της στο FB. «Το χειρότερο στη ζωή ενός αθλητή είναι η απουσία από μεγάλα τουρνουά λόγω τραυματισμού, όπως το κάταγμα στον αστράγαλο. Μισώ τη ζωή μου», σε απλά ελληνικά.

Η Αγγελακοπούλου, πάντως, δεν το έβαλε κάτω. Πήγε στους αγώνες για να συμπαρασταθεί στη Βάσω Βουγιούκα! Παράλληλα συνέχισε τη θεραπευτική αγωγή που της συνέστησαν οι γιατροί για τη γρήγορη αποκατάσταση της ζημιάς που υπέστη από τη σκληρή προπόνηση. Αρχικά θα μείνει τρεις εβδομάδας μακριά από κάθε αθλητική δραστηριότητα και έπειτα θα επανεξεταστεί από τους γιατρούς. Μέχρι τότε θα αρκεστεί στα μαθήματα οικονομικών που παρακολουθεί στο αμερικανικό πανεπιστήμιο και, βέβαια, στη στήριξη της Βουγιούκα. Της το υποσχέθηκε, άλλωστε, μέσω ανάρτησης.

«Okay! Egw den mporw na paixw giati epatha katagma sto podi mou, alla 8a er8w kata tis 9 pou 8a arxisoun oi agwnes.», έγραψε μεταξύ άλλων η Χριστίνα στο προφίλ της Βασιλικής που αποτελεί το είδωλο για όλα τα νέα κορίτσια που ασχολούνται με την ξιφασκία.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/