Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Έμειναν τρεις κορυφαίοι

Published

on

«And the winner is…». Την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στο Μονακό δια στόματος του προέδρου της IAAF, Λαμίν Ντιάκ θα μάθουμε ποιος είναι ο κορυφαίος αθλητής και αθλήτρια της χρονιάς.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Σήμερα όμως ανακοινώθηκε η τελική τριάδα σε άνδρες και γυναίκες, όπως προέκυψε από τη ψηφοφορία που έγινε και έκλεισε την περασμένη Πέμπτη 16 Οκτωβρίου.
Ντένις Κιπρούτο Κιμέτο (Κένυα), Ρενό Λαβιλενί (Γαλλία) και Μουτάζ Εσά Μπαρσίμ (Κατάρ), με την ελληνική αλφαβητική σειρά, θα είναι οι τρεις αθλητές που θα περιμένουν σε περίπου ένα μήνα από τώρα να μάθουν ποιος είναι ο καλύτερος αθλητής του 2014.
Στις γυναίκες είναι η Βάλερι Άνταμς (Ν. Ζηλανδία), η Γκενζέμπε Ντιμπάμπα (Αιθιοπία) και η Ντάφνι Σχίπερς (Ολλανδία).
Ο διαγωνισμός κράτησε δύο εβδομάδες και όπως αναφέραμε τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο «γκαλά» στην έδρα της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου στο πριγκηπάτο, όπου θα δοθεί και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 δολαρίων.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/