Connect with us

ΑμεΑ

Ένας «τσακισμένος άνθρωπος»

Published

on

Εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου στην Πρετόρια για τον Όσκαρ Πιστόριους κατέθεσε η ψυχολόγος του.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Η Λορ Χάρτσενμπεργκ υποστήριξε ότι ο Νοτιοαφρικανός Παραολυμπιονίκης τα έχει χάσει όλα. «Εχουμε μπροστά μας έναν τσακισμένο άνθρωπο», είπε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας και συνέχισε.
«… έχει χάσει τα πάντα. Εχει χάσει την ηθική και επαγγελματική του υπόληψη, έχει χάσει τους φίλους του, έχει χάσει την καριέρα του και κατά συνέπεια τη δυνατότητα να κερδίσει τα προς το ζην και την οικονομική του ανεξαρτησία.
Σε συναισθηματικό επίπεδο, η εικόνα που έχει για τον ίδιο, για την αξία του και για την ταυτότητά του έχει πληγεί σοβαρά, σε σημείο που είναι πιθανόν να μην αναλάβει πλήρως από τις συνέπειες αυτές», κατέληξε η Χάρτσενμπεργκ.
Περιγράφοντας τις συνεδρίες που είχε μαζί του, δήλωσε ότι ο Πιστόριους ήταν ανίκανος να μιλήσει, έκλαιγε και κατέρρεε. Κατά τη γνώμη της, «έχει βαριές τύψεις και υποφέρει για την οικογένεια του θύματός του. Απαντώντας στις δηλώσεις της ψυχολόγου, ο εισαγγελέας Τζέρι Νελ. «Εδώ έχουμε έναν τσακισμένο άνθρωπο, αλλά είναι εν ζωή».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/