Connect with us

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Έξι ελληνικές συμμετοχές στο world tour της Ουγγαρίας

Published

on

Πρεμιέρα στο world tour της Ουγγαρίας θα κάνει η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίρισε με τη συμμετοχή δύο αθλητών και τεσσάρων αθλητριών.

Στις 17 Ιανουαρίου, θα ξεκινήσει το world tour από τη Βουδαπέστη με συμμετοχές από 54 χώρες από ολόκληρο τον κόσμο. Μεταξύ αυτών οι Παναγιώτης Γκιώνης και Γιάννης Σγουρόπουλος στους άνδρες, ενώ στις γυναίκες έχουν δηλωθεί οι Κατερίνα Τόλιου, Μαρία Χριστοφοράκη, Γεωργία Ζαβιτσάνου και Φιλαρέτη Εξάρχου.
Το συγκεκριμένο τουρνουά αποτελεί ένα πολύ καλό τεστ για Γκιώνη και Σγουρόπουλο ενόψει του καθοριστικού αγώνα με την Αγγλία στις 24 Ιανουαρίου για την πρωτιά στον 7ο όμιλο των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Ο Γκιώνης θα αγωνιστεί απευθείας στο κυρίως ταμπλό του απλού ενώ ο Σγουρόπουλος θα μετάσχει και στους αγώνες για αθλητές έως 21 ετών. Για τα διπλά έχει ανακοινωθεί προς το παρόν ότι ο Γκιώνης θα παίξει με τον Σλοβάκο αμυντικό Βανγκ Γιανγκ, όπως στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του περασμένου Οκτωβρίου, ο Σγουρόπουλος με τον Ρουμάνο Ράρες Σίπος, με τον οποίο έχει δηλώσει και για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ελπίδων και η Χριστοφοράκη με την Εξάρχου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/