Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Έτσι φέρονται στον αθλητή

Published

on

Ο διεθνής περιφερειακός Κώστας Γιαννόπουλος, χειρουργήθηκε σήμερα και θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες. Πριν την επέμβαση όμως, η ομάδα του, η Kaerjeng από το Λουξεμβούργο του ανανέωσε το συμβόλαιο.

Ο Γιαννόπουλος είχε υποστεί μερική ρήξη υπερακανθίου στους τελικούς του περσινού πρωταθλήματος, η φαρμακευτική αγωγή δεν έφερε αποτελέσματα και έτσι σήμερα υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης ως τον Απρίλιο. Ωστόσο η διοίκηση της Kaerjeng έδειξε πόσο τον υπολογίζει προσφέροντάς του καινούριο συμβόλαιο το οποίο θα λήξει το καλοκαίρι του 2016.

«Μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους και αυτό μου ανέβασε την ψυχολογία. Η ομάδα με κάλυψε απόλυτα. Μάλιστα έφερε από την Γερμανό ιατρό Δόκτωρ Ζάιλ που είναι ειδικός σε αυτές τις επεμβάσεις. Επειδή είναι το χέρι που σουτάρω οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να είμαι 100% έτοιμος για αυτό και θα πάρει αρκετό χρόνο η αποθεραπεία», δήλωσε ο 24χρονος αθλητής στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, και πρόσθεσε ότι αυτό που τον στεναχωρεί είναι ότι θα λείψει και από τις προσεχείς υποχρεώσεις της Εθνικής.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/