Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Αγώνας στο Λαγκαδά

Published

on

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαγκαδά συνδιοργανώνει με τον δήμο Λαγκαδά τον περιφερειακό ανώμαλο δρόμο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και το 3ο RUN FUN (δρόμος 1500μ.) δημοτικών σχολείων του δήμου Λαγκαδά.

Ο ανώμαλος δρόμος θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου στην περιοχή των Λουτρών Λαγκαδά. Οι κατηγορίες που δικαιούνται συμμετοχής είναι οι εξής:

Στους αγώνες μπορούν να συμμετέχουν αθλητές και παιδιά των αθλητικών συλλόγων και δημοτικών σχολείων του Δήμου Λαγκαδά.
Α. Run fun Κατηγορία Α΄- ΣΤ΄ δημοτικού σχολείου αγοριών και κοριτσιών (γεννημένα το 2008 έως το 2003) μπορούν να συμμετέχουν:
• είτε προσκομίζοντας το αθλητικό τους δελτίο (με έγκυρη θεώρηση ιατρού),
• είτε προσκομίζοντας ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (για ανηλίκους).
• Στην κατηγορία αυτή μπορούν να συμμετέχουν και οι γονείς των παιδιών προσκομίζοντας υπεύθυνη δήλωση (για ενηλίκους συνοδούς).
Τα δημοτικά σχολεία του δήμου Λαγκαδά και οι αθλητικοί σύλλογοι που επιθυμούν να συμμετέχουν πρέπει να δηλώσουν ομαδικά τους μαθητές και τα παιδιά που επιθυμούν να συμμετέχουν στη δήλωση συμμετοχής σχολείου-συλλόγου αφού πρώτα:
1. ορίσουν τον υπεύθυνο ομάδας σχολείου ή προπονητή υπεύθυνο ομάδας συλλόγου και
2. συγκεντρώσουν τις υπέυθυνες δηλώσεις (για ανηλίκους) και τις υπέυθυνες δηλώσεις (για ενηλίκους συνοδούς) των παιδιών και των γονέων που θα αναγράφονται στην ομαδική δήλωση.

Β. Περιφερειακός ανώμαλος δρόμος Κατηγορίες παμπαίδων – παγκορασίδων, παίδων – κορασίδων, εφήβων – νεανίδων, νέων ανδρών – γυναικών και ανδρών – γυναικών.
• Για την συμμετοχή οποιουδήποτε αθλητή των παραπάνω κατηγοριών απαιτείται η προσκόμιση αθλητικού δελτίου του ΣΕΓΑΣ (με έγκυρη θεώρηση ιατρού).
• Μόνη εξαίρεση αφορά τα αγόρια και κορίτσια που είναι γεννημένα το 2002 τα οποία μπορούν να συμμετέχουν και με υπέυθυνη δήλωση (για ανηλίκους).
Οι αθλητικοί σύλλογοι που επιθυμούν να συμμετέχουν πρέπει να δηλώσουν ομαδικά τους αθλητές τους δήλωση συμμετοχής συλλόγου – περιφερειακός ανώμαλος δρόμος αφού πρώτα :
1. ορίσουν τον υπεύθυνο προπονητή ομάδας συλλόγου και
2. συγκεντρώσουν τις ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (για ανήλικα παιδιά γεννημένα το 2002 που δεν έχουν δελτίο ΣΕΓΑΣ) που θα αναγράφονται στην δήλωση συμμετοχής.

Κατάθεση δηλώσεων συμμετοχής
Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητικών συλλόγων και των δημοτικών σχολείων του δήμου Λαγκαδά καθώς και μεμονωμένες δηλώσεις συμμετοχής στο Run fun (υπεύθυνες δηλώσεις) θα πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μέχρι Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015.

Παραλαβή αριθμών συμμετοχής
• Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα οι αριθμοί παραλαμβάνονται από την γραμματεία των αγώνων 60’ πριν την έναρξη του αγώνα.
• Ομαδική δήλωση συμμετοχής
ο προπονητής ή υπεύθυνος ομάδος σχολείου παραλαμβάνει τους αριθμούς αφού επιδεικνύει τα δελτία και τις υπεύθυνες δηλώσεις (σε περίπτωση που δεν έχει εκδοθεί δελτίο)
• Ατομικές Δηλώσεις συμμετοχής
Ο συμμετέχων παραλαμβάνει τον αριθμό του με την επίδειξη του αθλητικού του δελτίου ή την κατάθεση υπεύθυνης Δήλωσης.

Τεχνικός υπέυθυνος αγώνων
Τεχνικός υπεύθυνος των αγώνων ορίζεται ο προπονητής του ΓΣ ΛΑΓΚΑΔΑ Παναγιώτης Ζάλογγος.

Υπεύθυνος αθητικής εγκατάστασης
Υπεύθυνος της αθλητικής εγκατάστασης ο προπονητής του ΓΣ ΛΑΓΚΑΔΑ Γιώργος Σαράφης.

Έπαθλα
• Μετάλλιο-διπλώμα για όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν- τερματίσουν στην κατηγορία των Δημοτικών Σχολείων (αγόρια και κορίτσια γεννημένα από 2008 έως και 2003)
• Για τις υπόλοιπες κατηγορίες μετάλλια-διπλώματα -για τις θέσεις 1-3 και διπλώματα για τις θέσεις 4-8 για τις κατηγορίες παμπαίδων και παγκορασίδων.

Τα έντυπα δήλωσης συμμετοχής
Oμαδική Δήλωση Συμμετοχής στον ΠΑ και RF

Ατομική Υπεύθυνη Δήλωση για ανηλίκους RF

Ατομική Υπεύθυνη Δήλωση για ενηλίκους συνοδους παιδιών RF

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/