Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Αγώνων συνέχεια για την Κουτσούβελη

Published

on

Γεμάτο αγωνιστική δράση είναι και αυτό το σαββατοκύριακο για τα αμερικανικά πανεπιστήμια. Στο Μιζούρι θα ταξιδέψει η Ελεάννα Κουτσούβελη.

του Στέφανου Σουλιώτη
[email protected]

Νέα αγωνιστική υποχρέωση θα έχει αύριο Σάββατο η Ελεάννα Κουτσούβελη. Η ομάδα του πανεπιστημίου του Χιούστον θα ταξιδέψει στο Μιζούρι για να συμμετάσχει σε μίτινγκ μαζί με άλλα έξι πανεπιστήμια. Η 19χρονη Ελληνίδα αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα των Κούγκαρς που θα κατεβεί με αποστολή εννέα κολυμβητριών. Η Κουτσουβέλη θα πέσει στις 100γ., 200γ. ύπτιο, 400γ. μεικτή ατομική, 200γ. πεταλούδα, 4×100γ. μεικτή και 4×50γ. μεικτή. Την περασμένη εβδομάδα η 19χρονη βρέθηκε στο Τέξας για αγώνα σκυταλοδρομιών σημειώνοντας μία νίκη. Εκεί συνάντησε το πανεπιστήμιο Αρκάνσας στο οποίο σπουδάζει η Βασιλική Φαλαΐνα. Το Αρκάνσας θα συμμετάσχει το Σάββατο στο μίτινγκ του Μιζούρι ωστόσο η Φαλαΐνα δεν περιλαμβάνεται στην αποστολή.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/