Connect with us

ΑμεΑ

Ακόμα δύο μετάλλια

Published

on

Με δύο ακόμα χάλκινα μετάλλια για την ελληνική αποστολή, συνεχίστηκε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ στο Αϊντχόφεν. Οι Έλληνες κολυμβητές δείχνουν ότι βρίσκονται εξαιρετική κατάσταση, φτάνοντας τα δώδεκα συνολικά μετάλλια.

του Αριστομένη Νικολόπουλου
[email protected]

Τέταρτο χαλκινο μετάλλιο ο Μακροδημήτρης
Τρίτη θέση και ένα ακόμα προσωπικό χαλκινο μετάλλιο για τον Αριστείδη Μακροδημήτρη στα 50μ. ύπτιο με χρόνο 1:01.83 στην S2. Αυτό ήταν το τελευταίο αγώνισμα για τον 23χρονο αθλητή σε αυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το οποίο έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο με προσωπικό απολογισμό τέσσερα χάλκινα μετάλλια σε πέντε αγωνίσματα. Τα μετάλλια στα 50μ. και στα 100μ. ύπτιο και 100μ. και 200μ. ελεύθερο και μια τέταρτη στα 50μ. ελεύθερο στην κατηγορία S2.

Χαλκινο μετάλλιο και ο Σφαλτός
Τρίτη θέση και χαλκινο μετάλλιο και για τον Γιώργο Σφαλτό στα 100μ. ελεύθερο με χρόνο 1:13.68 στην S6. O Έλληνας πρωταθλητής ολοκλήρωσε τις προσπάθειες του στο Αϊντχόφεν με μία τρίτη θέση. Ο Σφαλτός αγωνσίστηκε και στα 100μ. ύπτιο της SB5 καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση. Το ίδιο συνέβη και στα 50μ. ελεύθερο όπου και εκεί τερμάτισε πέμπτος.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/