Connect with us

TOP

Αντίπαλος της Ισινμπάεβα ο Σιλνόφ

Published

on

Εδώ και λίγες ώρες, η Γέλενα Ισινιμπάεβα απέκτησε αντίπαλο στις προεδρικές εκλογές της ρωσικής ομοσπονδίας στίβου που θα διεξαχθούν στις 9 Δεκεμβρίου.

Μέχρι χθες, η Ισινμπάεβα ήταν η μοναδική υποψήφια καθώς ως εκλεκτή του Βλάντιμιρ Πούτιν, δεν υπήρχε κάποιος να σταθεί απέναντί της ως αντίπαλος. Σήμερα όμως, ο Αντρέι Σιλνόφ ανακοίνωσε πως θα είναι και αυτός υποψήφιος. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του 2008 στο ύψος, κατέθεσε την υποψηφιότητα του τονίζοντας πως θα εργαστεί για την επιστροφή της Ρωσίας στις μεγάλες διοργάνωσεις με το μεγάλο στοίχημα να είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου.
Αυτή η εξέλιξη αλλάζει και τα σχέδια της Ισινμπάεβα η οποία θα πρέπει πλέον να κάνει προεκλογική καμπάνια, καθώς άλλο να είναι ο μοναδικός υποψήφιος και άλλο να έχεις αντίπαλο και μάλιστα χρυσό Ολυμπιονίκη που δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν με αρνητικό τρόπο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/