Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Ασταμάτητος ο Φέντερερ

Published

on

Αποφασίσμένος να διεκδικήσει μέχρι τέλους το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Ρότζερ Φέντερερ δείχνει ασταμάτητος στον τελικό του ATP tour καθώς νίκησε εύκολα και τον Κέι Νισικορι.

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Όλο και πιο κοσντά στην πρόκριση στα ημιτελικά βρίσκεται ο Ελβετός τενίστας, επικρατώντας 2-0 (6-3, 6-2) επί του Ιάπωνα Νισικόρι, του πρώτου Ασιάτη που συμμετέχει στον τελικό του ATP tour. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Φέντερερ στο δεύτερο γκρουπ του τουρνουά και αυτό που απομένει για το τυπικό της υπόθεσης είναι στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ να νικήσει ο Ράονιτς τον Μάρεϊ ή να επικρατήσει ο Μάρεϊ του Ράονιτς σε αγώνα τριών σετ.
Ο Φέντερερ χρειάστηκε 65 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Νισικόρι και συνέχισε το φοβερό σερί που έχει, να μη χάνει ποτέ στο δεύτερο παιχνίδι των τελικών του ATP tour (έχει 13-0) ενώ αν τελικά προκριθεί στον ημιτελικό θα είναι η 12η φορά που τα καταφέρνει και θα ισοφαρίσει το ρεκόρ ο Ιβαν Λεντλ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/