Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

«Αστραπή» δια περιπάτου

Published

on

Στην πρώτη του εμφάνιση μετά από 8 μήνες απουσίας, ο Γιουσέιν Μπολτ ήταν ιδιαίτερα χαλαρός, αλλά όπως πάντα ο απόλυτος σταρ των αγώνων. Στον ημιτελικό της σκυτάλης 4Χ100μ. στους αγώνες της κοινοπολιτείας, χάρισε τη νίκη και την πρόκριση στην Τζαμαϊκά που είχε χρόνο 38.99.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Ο έξι φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, πήρε τη σκυτάλη από τον συναθλητή του Νικέλ Ασμίντι ταυτόχρονα με την ομάδα της Νιγηρίας. Τελικά, ο Μπολτ δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης τερματίζοντας σε 38.99 (πολύ… μακριά από το παγκόσμιο ρεκόρ 36.84) με την ομάδα της Νιγηρίας να κάνει 39.11
«Είπαμε να προσέξουμε τις αλλαγές. Απλά να τις κάνουμε σωστά και να μην αγχωθούμε γιατί είναι απλά οι προκριματικές σειρές» δήλωσε ο Τζαμαϊκανός σούπερ σταρ που απείχε ολόκληρο το 2014 λόγω τραυματισμού στο πόδι.
Όσον αφορά στο θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με τις μειωτικές δηλώσεις που φαίρεται να έχει κάνει στη δημοσιογράφο Γκάμπι Λόγκαν για τη διοργάνωση, ο Μπολτ ήταν ξεκάθαρος. «Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι μεταφέρθηκαν έτσι τα λόγια μου. Με γνωρίζεται όλοις σας. Ποτέ δε χρησιμοποιώ τη λέξη που χρησιμοποιήσε. Εγώ είμαι εδώ για τους φιλάθλους και γιατί ήθελα να αγωνιστώ στους αγώνες κοινοπολιτείας. Η ατμόσφαιρα στο στάδιο είναι εκπληκτική, ίδια με αυτή του Λονδίνου το 2012 στους Ολυμπιακούς. Η μόνη διαφορά είναι το… κρύο» ήταν τα λόγια του Μπολτ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Ο τελικός θα διεξαχθεί σήμερα το βράδυ στις 23:15και αποτελεί το κορυφαίο (και πιο ακριβό από άποψη εισιτηρίων και τηλεοπτικού χρόνου) γεγονός των αγώνων.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/