Connect with us

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Βάθρο για Μπουγιούρη

Published

on

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Αντώνης Μπουγιούρης στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα laser standard. Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν μάλιστα ισόβαθμος με τον Ανδρέα Περδικάρη, που είχε ένα συγκριτικό πλεονέκτημα.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Την τρίτη θέση στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα laser standard πανηγύρισε ο Αντώνης Μπουγιούρης. Ο Έλληνας ιστιοπλόος παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε και τραυματισμό, που του στέρησε τη συμμετοχή σε δύο ιστιοδρομίες, κατάφερε να επανέλθει και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο σε ισοβαθμία μάλιστα με τον Ανδρέα Περδικάρη, που ήταν δεύτερος. Ο Περδικάρης είχε βέβαια το πλεονέκτημα ως Ελληνοβραζιλιάνος που ζει στη χώρα της λατινικής Αμερικής, να γνωρίζει τέλεια τον αγωνιστικό στίβο, αφού σε αυτόν προπονείται σε μόνιμη βάση. Στον αγώνα, που έγινε εκεί όπου θα διεξαχθούν του χρόνου το καλοκαίρι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, πήραν μέρος 55 αθλητές από έντεκα χώρες. Για τον Έλληνα παγκόσμιο πρωταθλητή επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι το Athens Eurolymp Week στις 15 Μαρτίου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/