Connect with us

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Γιορτή της ποδηλασίας

Published

on

Ξεκινούν την Παρασκευή και ολοκληρώνονται την Κυριακή οι “πανελλήνιες μέρες νεολαίας της ποδηλασίας” με τη συμμετοχή 340 παιδιών από 42 σωματεία.

Οι αγώνες θα γίνουν στις Παιδικές Εξοχές, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής με τη συνεργασία του δήμου Μαραθώνα, μετά την άρνηση του δήμου Αθηναίου λόγω τεχνικών προβλημάτων.

«Είναι μια κορυφαία διοργάνωση για την ΕΟΠ, στα πλαίσια της ανάπτυξης και εξάπλωσης της ποδηλασίας. Εκδήλωση που χρόνο με τον χρόνο δυναμώνει όλο και περισσότερο και δείχνει το πόσο σημαντική είναι για όλους. Φέτος έχουμε στο πλευρό μας τον δήμο Μαραθώνα και προσωπικά τον Δήμαρχο Ηλία Ψινάκη που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την προσπάθειά μας και βρίσκεται δίπλα μας», δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδηλασίας, Θανάσης Τερζής.

Στην διοργάνωση συμμετέχουν μικροί αθλητές και μικρές αθλήτριες, από 8 έως 14 ετών των κατηγοριών Μίνι, Παµπαίδων και Παγκορασίδων. Το αναλυτικό πρόγραμμα του τριημέρου:

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου: Υποδοχή αποστολών στις Ε’ Παιδικές Εξοχές ∆ήµου Μαραθώνα (Άγιο Ανδρέα – Νέα Μάκρη Αττικής), 500 μ. μετά την είσοδο των Παιδικών Εξοχών. 17.00-18.30: Κατάθεση Δελτίων. 19.00-20.00: Τεχνικό συνέδριο.
Σάββατο 4 Οκτωβρίου: 09.30: Αγώνας ατομικής χρονομέτρησης όλων των κατηγοριών. Εκκίνηση 1ου αγώνα µε μίνι μικρά, Μίνι μεγάλα, παμπαίδες, παγκορασίδες. 16.00: Αγώνας ταχύτητας, τύπου 4Χ, σε γύρους πρόκρισης για Μίνι μικρά, μεγάλα, με συμμετοχή των 32 πρώτων του αγώνα ατομικής χρονομέτρησης. Όλες οι διαδρομές –της 1ης αγωνιστικής- θα γίνουν μέσα στις Παιδικές Εξοχές του Αγ. Ανδρέα (εσωτερικά).
Κυριακή 5 Οκτωβρίου: 10.00: Αγώνες δεξιοτεχνίας, για κατηγορίες μίνι μικρά, μίνι μεγάλα, στα γήπεδα μπάσκετ των Παιδικών Εξοχών. 10.30: Αγώνας αντοχής κατηγορίας παµπαίδων, 36,4 χλµ. (7 στροφές). Συμμετέχουν οι 60 πρώτοι της ατομικής χρονομέτρησης. Την ίδια ώρα θα διεξαχθούν και αγώνες δεξιοτεχνίας, για τις κατηγορίες μίνι στον εσωτερικό χώρο των Παιδικών Εξοχών. 10.32: Αγώνας αντοχής παγκορασίδων, 20,8 χλµ. (4 στροφές). Η διαδρομή: Μαρκόπουλο – Σιρκουί Ιπποδρόμου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/