Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Γκάιτς: «Χρειαζόμασταν περισσότερη δύναμη»

Published

on

Παρ’ όλο που δεν πήρε το κύπελλο ο ΑΟ Θήρας κατάφερε να παίξει πολύ καλό παιχνίδι και να γίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απέναντι στην ταμπλούχο ομάδα.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Η ομάδα της Σαντορίνης κατάφερε σήμερα να πιέσει τον Ολυμπιακό και να πάρει το δεύτερο σετ σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που κρίθηκε στον πόντο. Σίγουρα μένει πικρία στις Κυκλαδίτισσες όμως η χαρά της δεύτερης θέσης στο κύπελλο γυνακών της Α1 κατηγορίας δεν μπορούσε να κρυφτεί. Ο προπονητής της ομάδας, Μπράνκο Γκάιτς, μιλώντας στο Sportsfeed, δήλωσε πως είναι χρειαζόταν παραπάνω δύναμη στις αθλήτριες του για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την κυρίαρχο των τελευταίων ετών: «Είμαστε αθλητές και κάθε αθλητής θέλει να κερδίζει. Δεν πειράζει που δεν έγινε, παίξαμε καλά σήμερα αλλά φάνηκε πως χρειαζόμασταν περισσότερη δύναμη για να μπορέσουμε να κερδίσουμε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Όπως φάνηκε και από το παιχνίδι μας χθες με τη Νάξο, είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και θέλουμε απλά να ανέβουμε. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/