Connect with us

ΤΖΟΥΝΤΟ

Δεν ταξίδεψε καν…

Published

on

Ο Γιώργος Αζωίδης δεν αγωνίστηκε σήμερα στην κατηγορία των -73 κιλών του παγκοσμίου πρωταθλήματος τζούντο, αφού δεν ταξίδεψε στο Τσέλιαμπινσκ της Ρωσίας.

του Ηλία Τάταλα
[email protected]

Ένα διάστρεμμα που αποκόμισε στις τελευταίες προπονήσεις πριν τη Ρωσία, κράτησε τον τρεις πρωταθλητή Ευρώπης στους νέους εκτός διοργάνωσης, όπως λένε από την ομοσπονδία τζούντο.

Πάντως, είναι αντιφατικό ότι χθες (Τρίτη) η ίδια ομοσπονδία εξέδωσε δελτίο τύπου με θέμα τη συμμετοχή του Αζωίδη στη σημερινή κατηγορία των -73 κιλών και μάλιστα με αναφορά στον αντίπαλο που προέκυψε στην κλήρωση, τον Ιάπωνα Νακόγια, ενώ πριν πέντε ημέρες επίσης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΤ υπήρχαν δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή Νίκου Ηλιάδη, ο οποίος έλεγε ότι ο Αζωίδης μπορεί να διεκδικήσει άνετα την πέμπτη θέση.

Έστω και χωρίς τον Αζωίδη η κατηγορία των -73 κιλών ξεκίνησε κανονικά και στους ημιτελικούς, που θα διεξαχθούν το απόγευμα έφτασαν οι Χονγκ (Β. Κορέα), Τορένοφ (Καζακστάν), Νακάγια (Ιαπωνία) και Σκβόρτοφ (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/