Connect with us

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Δεν τερμάτισε η Φασόη

Published

on

Η Βαρβάρα Φασόη δεν κατάφερε να τερματίσει στον επεισοδιακό αγώνα αντοχής γυναικών, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου της Πονφεράδα.

Μία πτώση που παρέσυρε αρκετές αθλήτριες έκανε τον αγώνα άνω – κάτω και είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 138 αθλήτριες, τερμάτισαν μόλις οι 59.

“Έμεινα στο δεύτερο γκρουπ και κατά τη διάρκεια της δεύτερης στροφής, αφού το πρώτο γκρουπ είχε 1,5 λεπτό διαφορά, έγινε η τούμπα. Μέχρι να σηκώσουν τις κοπέλες που έπεσαν και να δουν τι έγινε, εμένα και τις κοπέλες που ήμασταν πίσω μας σταμάτησαν τελείως. Ο δρόμος δεν είχε άλλη πλευρά να φύγεις. Όταν ξεκινήσαμε ήταν ακόμη πιο δύσκολο να φτάσουμε μπροστά. Παρόλα αυτά κατάφερα να φτάσω πριν την πέμπτη στροφή όπου και εκεί μας έβγαλαν. Ήμασταν 138 και τερμάτισαν 59. Πολύ θεαματικός και δύσκολος αγώνας. Η εμπειρία τρομερή, όπως και το επίπεδο, που δεν αγγίζει ούτε για αστείο εμάς”, σχολίασε η Βαρβάρα Φασόη στη σελίδα της στο facebook.

Το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα της αντοχής κατέκτησε η Γαλλίδα Πολί – Φεράν – Πρεβό, και την ακολούθησαν στο βάθρο η Γερμανίδα Μπρενάουερ και η Σουηδέζα Γιόχανσον.

Το παγκόσμιο της Πονφεράδα ολοκληρώνεται την Κυριακή με το αγώνισμα της αντοχής των ανδρών, όπου θα αγωνιστεί ο Γιώργος Μπούγλας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/