Connect with us

ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2014

Διπλή πρόκριση

Published

on

Δύο προκρίσεις στον ημιτελικό σε ισάριθμες συμμετοχές πανηγύρισε η Ελλάδα στα 100μ. ελεύθερο των ανδρών, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στο Βερολίνο.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Τόσο ο Κριστιάν Γκομολέεβ (φωτογραφία) όσο και ο Χρήστος Κατραντζής πήραν το εισιτήριο για τον απογευματινό ημιτελικό. Ο 21χρονος Γκομολέεβ έκανε χρόνο 49.69, ήταν πρώτος στην πέμπτη προκριματική σειρά και 12ος συνολικά, ενώ ο κατά ένα χρόνο μεγαλύτερος Κατραντζής με επίδοση 49.62 ήταν πέμπτης στην έκτη προκριματική σειρά και 14ος στο σύνολο. Ο ημιτελικός το απόγευμα είναι προγραμματισμένος για τις 19:23.

Αποκλεισμός για Βουρνά
Αντιθέτως η Κριστέλ Βουρνά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον ημιτελικό των 100μ. πεταλούδα. Η Ελληνίδα κολυμβήτρια με επίδοση 1.00.06, που ήταν πιο αργή από το 59.67, με το οποίο πήγε στο Βερολίνο, έμεινε στη στην όγδοη θέση της προκριματικής σειράς στην οποία συμμετείχε και στην 19η στη συνολική κατάταξη.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/