Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Εθνική ανδρών: Ανακοινώθηκε ο Ανδρεόπουλος

Published

on

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος είναι και με τη βούλα ο νέος προπονητής της Εθνικής ανδρών όπως ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο 54χρονος τεχνικός, για τον οποίο είχαμε αποκαλύψει από τις 2 Απριλίου ότι θα είναι ο νέος Ομοσπονδιακός,  διαδέχεται τον Κώστα Αρσενιάδη, χωρίς όμως να υπάρχει ενημέρωση για τη διάρκεια του συμβολαίου του, με τον ίδιο στις πρώτες του δηλώσεις να αναφέρει:
«Αναλαμβάνω με μεγάλη χαρά την ευθύνη και πιστεύω ότι μπορούμε όλοι μαζί να επιστρέψουμε την Εθνική μας ομάδα στη σκέψη και στις καρδιές των ανθρώπων του βόλεϊ. Με σκληρή δουλειά και υπομονή θεωρώ ότι μπορούμε να βάλουμε τις βάσεις για την επιστροφή της εθνικής ομάδας στις τελικές φάσεις των μεγάλων διοργανώσεων».
Όσον αφορά την εθνική γυναικών, ισχύουν αυτά που γράψαμε χθες το βράδυ για το προβάδισμα που έχει πάρει ο Ισπανός Γκιγιέρμο Ναράνχο έναντι του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς (παρόλο που ο Σέρβος θεωρείται απ’ όλους ως η ιδανικότερη λύση).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/