Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Εκλογές την Κυριακή

Published

on

Το πρωί της Κυριακής η οικογένεια του χάντμπολ θα αναδείξει το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας, που θα έχει διετή θητεία.

Η γενική συνέλευση θα διεξαχθεί στην αίθουσα διαλέξεων του Εθνικού γυμναστηρίου της Μίκρας και θα ξεκινήσει στις 11.00. Στην περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία (50%+1) τότε η συνέλευση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα την ίδια ώρα, με όσους εκπροσώπους σωματείων είναι παρόντες.

Πέρα από τις αρχαιρεσίες, η συνέλευση θα κληθεί να βγάλει απόφαση για το στρατηγικό σχεδιασμό των επόμενων χρόνων, όπως επισημαίνεται στην προκήρυξη. Στα αξιοσημείωτα είναι ότι δεν είναι υποψήφιος ο νυν πρόεδρος Παντελής Χατζηιωάννου.

Τις τελευταίες ημέρες αρκετοί υποψήφιοι αποσύρθηκαν. Πιο πρόσφατη απόσυρση υποψηφιότητας είναι αυτή του εκπροσώπου της ομοσπονδίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, Στέλιου Αγγελούδη, ο οποίος ήταν υποψήφιος για αναπληρωματικός. Νωρίτερα αποσύρθηκαν οι Βαγγέλης Δενέζης, Βασίλης Μιχαηλίδης, Χρυσούλα Μυριάλη και Μάγδα Χοτοκουρίδου.

Οι υποψήφιοι
Για το διοικητικό συμβούλιο υπάρχουν 21 υποψηφιότητες για 15 θέσεις. Είναι οι Αλεξιάδης Κωνσταντίνος (ΑΟ Σερρών), Βιολιτζής Κωνσταντίνος (ΓΑΣ Κιλκίς), Γκαντής Κωνσταντίνος (Πανελλήνιος ΓΣ), Διαμάντης Στέργιος (Καλλιθέα – ΓΕΒ 2011), Καρελά Αναστασία (Ορμή Πατρών), Καρράς Δημήτρης (Ολυμπιακός Κερατσινίου), Κερασιώτη Βασιλική (Άρης Νίκαιας), Κρανιώτης Βασίλης (Αναγέννηση Άρτας), Λάσκαρη Ερασμία (ΟΦΝ Ιωνία), Μανδάς Αθανάσιος (ΑΟΔ Κορυδαλλού), Μαυρίδης Άγγελος (Νέμεσις), Μπακουλοπούλου Κυριακή (ΑΟ Ηλυσιακός), Μπεκιάρης Παναγιώτης (Ποσειδώνας Λουτρακίου), Πιλαφάς Χαράλαμπος (ΕΣΝ Βριλήσσια), Προδρομίδης Χαράλαμπος (ΙΕΚ ΞΥΝΗ – ΔΙΚΕΑΣ), Σπυρόπουλος Κωνσταντίνος (ΧΑΝΘ), Σταματιάδης Κωνσταντίνος (ΑΕΚ), Σταυρακάκης Δημήτρης (ΓΣ Κορωπίου), Στρατάκης Ιωάννης (Φιλώτας Φλώρινας), Χαλβαδάκη Άννα (Παράδεισος Αμαρουσίου), Χειβιδόπουλος Αναστάσιος (Πανιώνιος Άργους).

Για τις πέντε θέσεις αναπληρωματικών υπάρχουν έξι υποψήφιοι. Είναι οι Γιαννούλας Ευάγγελος (Νέμεσις), Κουρτσιλίδης Παναγιώτης (Ορφέας Κατερίνης), Κωστόπουλος Ιωάννης (Ολυμπιακός Κερατσινίου), Μούκιος Ανδρέας (Διομήδης Άργους), Πετρίδης Απόστολος (Κων/των Πυλαία), Χατζηαθανασίου Χαράλαμπος (ΑΟ Ηλυσιακός).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/