Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Εκτός βάθρου ο Φιλιππίδης

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις προσπάθειες του στον τελικό του άλματος επί κοντώ ο Κώστας Φιλιππίδης αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα τα ήθελε μένοντας εκτός μεταλλίων.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε τρια συνεχόμενα επιτυχημένα άλματα με την πρώτη στα 5.40μ., τα 5.50μ. και τα 5.60μ. Το μομέντουμ έδειχνε πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής του κλειστού στίβου, ξαναβρήκε τη φόρμα του και ήταν έτοιμος για μεγάλο άλμα. Όμως ο Φιλιππίδης κόλλησε στα 5.65μ. όπου δυστυχώς είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες (στη Ζυρίχη πήγε με καλύτερη επίδοση το 5.62μ.) και τελικά ολοκλήρωσε την παρουσία του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μένοντας στην έβδομη θεση του τελικού.
Νικητής του αγωνίσματος ο Γάλλος σταρ, Ρενο Λαβιλενί με άλμα στα 5.90μ. (ολοκλήρωσε με τρεις αποτυχημένες στα 6.01μ.). Την τρίτη θέση μοιραστηκαν οι Μεναλντό-Κούντλιτσκα που είχαν τις ίδιες ακριβώς προσπάθειες.
Οι νικητές
01. Ρενό Λαβιλενί (Γαλλία) 5.90μ.
02. Πάβελ Βοϊτσκεχόφσκι (Πολωνία) 5.70μ.
03. Κέβιν Μεναλντό (Γαλλία) 5.70μ.
03. Γιαν Κούντλιτσκα (Τσεχία) 5.70μ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/