Connect with us

MONEY

Ελ κλάσικο δείπνο 1.700€

Published

on

Την Μπαρτσελόνα υποδεχέται η Ρεάλ Μαδρίτης και ο πιο ωραίος τρόπος να παρακολουθήσεις το παιχνίδι είναι… τρώγοντας. Σε σουίτα του Μπερναμπέου, όπου σερβίρεται μενού, γκουρμέ εστιατορίου.

Το “ελ κλάσικο” της Ισπανίας, θεωρείται το απόλυτο ντέρμπι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Θα το παρακολουθήσουν από την τηλεόραση, περισσότεροι από 500.000.000 θεατές σε ολόκληρο τον πλανήτη, όμως μόνο 85.454 τυχεροί θα βρεθούν στις κερκίδες του Μπερναμπέου.
Τα εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, είναι πανάκριβα και έχουν εξαντληθεί όλα. Στο τελευταίο διάζωμα κοστίζει 100 ευρώ. και είναι το πιο φτηνό. Στο πρώτο διάζωμα η τιμή είναι 900 ευρώ, ενώ στο μεσαίο η τιμή φτάνει τα 1.200 ευρώ. Εκεί όμως που το πράγμα ξεφεύγει, είναι στις VIP σουίτες. Το κόστος είναι 1.700 ευρώ και περιλαμβάνει και πλήρες μενού εστιατορίου. Οι συγκεκριμένες σουίτες έχουν χωρητικότητα 225 ατόμων και φυσικά τα συγκεκριμένα εισιτήρια είναι και αυτά sold out εδώ και πολύ καιρό. Η αυριανή αναμέτρηση ενδεχομένως να κρίνει εν πολλοίς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για το λόγο αυτό, οι τιμές έχουν ξεφύγει. Αρκεί να σημειωθεί πως στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με αντίπαλο την Ράγιο Βαγιεκάνο, η τιμή για τις σουίτες με το φαγητό δεν ξεπερνά τα 425 ευρώ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/