Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Επτά χρόνια σερί αγώνες

Published

on

Ο διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Κώστας Γουργούμης, στρογγύλεψε ένα μεγάλο ρεκόρ…

του Ηλία Τάταλα
[email protected]

Ο 31χρονος γκολκίπερ ήταν πρωταγωνιστής στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Δούκα με 31-26, στην πρεμιέρα της Α1, έχοντας είκοσι αποκρούσεις. H παρουσία του, όμως, ήταν σημαντική και για έναν ακόμη λόγο. Ο Γουργούμης βρίσκεται για έβδομη χρονιά στον ΠΑΟΚ και σε όλο αυτό το διάστημα δεν έχει χάσει ούτε έναν επίσημο αγώνα, όντας ο μοναδικός αθλητής του ελληνικού χάντμπολ με τέτοιο ρεκόρ.

Συγκεκριμένα μετρά 150 σερί αγώνες πρωταθλήματος, 13 αγώνες Κυπέλλου και 22 ευρωπαϊκά ματς.

«Δεν το εκλαμβάνω ως επίτευγμα, απλώς κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου», σχολίασε σεμνά για την επίδοσή του, για να συμπληρώσει ότι «με εφτά χρόνια ακόμη μπορώ να φτάσω και τις 300. Στο χάντμπολ υπάρχουν τερματοφύλακες και άνω των 40. Προσωπικά καθώς μεγαλώνω νιώθω ότι βελτιώνομαι κιόλας. Ποτέ όμως δεν έβαλα πρότυπο συμμετοχών στο χάντμπολ. Πιο πολύ με είχαν εντυπωσιάσει ανάλογα σερί στο ποδόσφαιρο».

Για την φετινή προσπάθεια της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ ο έμπειρος τερματοφύλακας σχολίασε ότι «στόχος μας είναι να επανέλθουμε στο προσκήνιο. Ήταν αρκετές δύο χρονιές χωρίς τίτλο. Είμαστε αναγκασμένοι να πάμε και για πρωτάθλημα και για κύπελλο. Ευελπιστώ ότι παιχνίδι με το παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Στο ματς της πρεμιέρας ο Δούκας ήταν πιο δυνατός απ’ ότι περιμέναμε, ωστόσο μετρά η νίκη που πήραμε».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/