Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Η Αλεξούλη στον Πομάσκι, ο Κυριακίδης στον Οικονομίδη

Published

on

«Στροφή» στην καριέρα τους έκαναν δύο Έλληνες αθλητές, επιλέγοντας να συνεργαστούν με άλλους προπονητές. Ο πρωταθλητής των 400μ. Πέτρος Κυριακίδης θα συνεχίσει με τον Γιώργο Οικονομίδη και η άλτρια του μήκους Χάιδω Αλεξούλη με τον Γιώργο Πομάσκι.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Στην Αθήνα θα συνεχίσει την προετοιμασία της η άλτρια του μήκους Χάιδω Αλεξούλη. Η 24χρονη αποφάσισε να αφήσει τη Λάρισα και τον πρώτο της προπονητή Βασίλη Μπεκιάρη, προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο γκρουπ του Γιώργου Πομάσκι.
Η Αλεξούλη έχει ατομικό ρεκόρ 6.31μ., ενώ το καλοκαίρι «προσγειώθηκε» στα 6.30μ. Εξάλλου νέο ξεκίνημα κάνει και ο πρωταθλητής των 400μ., Πέτρος Κυριακίδης, που μετά την πολύχρονη επιτυχημένη συνεργασία με τη Μαίρη Σωτηρακοπούλου, θα συνεχίσει την πορεία του με τον Γιώργο Οικονομίδη.
Ο παλιός πρωταθλητής της παρατεταμένης ταχύτητας γυμνάζει από φέτος και την αθλήτρια των χαμηλών εμποδίων, Εφη Θεοδώρου. Ο Κυριακίδης την περασμένη σεζόν αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών, που δεν του επέτρεψαν να τρέξει όσο γρήγορα θα ήθελε.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/