Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Η αφιέρωση του Μπαρσίμ

Published

on

Όταν ο Χαβιέ Σοτομαγιόρ έκανε το παγκόσμιο ρεκόρ στο ύψος με 2.45μ., ο Μουτάζ Έσα Μπαρσίμ ήταν δύο ετών. Στους ασιατικούς αγώνες, ο Καταριανός προσπάθησε να καταρρίψει το στοιχειωμένο ρεκόρ του Κουβανού όμως τελικά έμεινε στα 2.35μ. κερδίζοντας ωστόσο το χρυσό μετάλλιο. Ο Άγγελος Ζυμάρας φροντισε πάντως να τον απαθανατίσει με την ιδιόχειρη αφιέρωση στο Sportsfeed.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο Καταριανός είναι αυτός που θα σβήσει το όνομα του μεγάλου Σοτομαγιόρ από τη λίστα των παγκόσμιων ρεκόρ. Στο Ίντσεον ωστόσο δεν τα κατάφερε και ας είχε μεγάλες προσδοκίες. Κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με άλμα στα 2.35μ., αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Γκουοβέι Ζανγκ που είχε 2.33μ. και στην τρίτη θέση τον αδελφό του, Μουαμέρ Έσα Μπαρσίμ που πέρασε τα 2.25μ.
Ο Άγγελος Ζυμάρας είναι ο μοναδικός Έλληνας φωτογράφος που βρίσκεται στο Ίντσεον της Νότιας Κορέας για να καλύψει τους ασιατικούς αγώνες.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/