Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Η Πετσούδη θα τρέξει με την κόρη της

Published

on

Μαζί με τη μόλις τριών μηνών κόρη της θα συμμετάσχει στον 3ο διεθνή νυχτερινό ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης η πρωταθλήτρια στα 100μ. εμπόδια, Ολυμπία Πετσούδη , που ετοιμάζεται να ζήσει μια μοναδική εμπειρία το Σάββατο 18 Οκτωβρίου.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Η 28άχρονη εμποδίστρια θα δοκιμάσει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της σε δρόμο αντοχής και μάλιστα με τρόπο ξεχωριστό, αφού θα πάρει μέρος στο δρόμο υγείας & δυναμικού βαδίσματος 5.000μ. σπρώχνοντας το καροτσάκι της νεογέννητης κόρης της!
«Στο νυχτερινό ημιμαραθώνιο θα κάνω το ντεμπούτο μου στους δρόμους αντοχής, όπως βέβαια και η κόρη μου. Πάντοτε ήθελα να δοκιμάσω να τρέξω μεγάλες αποστάσεις, αλλά δεν βόλευαν ποτέ οι συνθήκες, είτε επειδή βρισκόμουν σε προετοιμασία, είτε επειδή δίσταζα να τρέξω στην άσφαλτο. Φέτος, λόγω της πρόσφατης γέννας μου, θα μπορέσω επιτέλους να ζήσω αυτή την εμπειρία και μάλιστα θα γίνει με ξεχωριστό τρόπο. Στόχος μου είναι να βγάλω τα 5.000μ. τρέχοντας, χωρίς καθόλου περπάτημα, παρότι θα σπρώχνω ταυτόχρονα το καροτσάκι της μικρής», τονίζει η Πετσούδη, η οποία έγινε μητέρα τον περασμένο Ιούλιο.
Η αθλήτρια του Στέφανου Μάμαλη, η οποία ανήκει στον ΠΑΟΚ, έχει πλέον επανέλθει σε ρυθμούς προπονήσεων και ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν: «Ξεκίνησα προπονήσεις πριν από είκοσι μέρες και πλέον έχω μπει κανονικά σε συνθήκες προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς. Αν είμαι γερή, το 2015 θα ξαναμπώ στους αγώνες».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/