Connect with us

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ

Η Ρωσία στο μίτινγκ του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης

Published

on

Η κορυφαία σχολή της συγχρονισμένης κολύμβησης θα έρθει στην Ελλάδα τον Ιούνιο για να συμμετάσχει στο διεθνές μίτινγκ του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης που θα διεξαχθεί στη Σύρο.

Όπως ενημέρωσε η οργανωτική επιτροπή του Hellas Beetles Synchro Cup, Η χρυσή Ολυμπιονίκης, παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης θα είναι παρούσα με όλα τα αστέρια της στο μίτινγκ.
Στο σπουδαίο αυτό αθλητικό ραντεβού, κατηγορίας όπεν, που έχει ενταχθεί στο καλεντάρι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας (LEN), αλλά και σε αυτό της ΚΟΕ (καθώς θα διοργανωθεί υπό την αιγίδα της), θα συμμετάσχουν σπουδαία ονόματα από το διεθνές στερέωμα του αθλήματος, κάποια από αυτά και στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους εν όψει του επερχόμενου παγκοσμίου πρωταθλήματος (14-30/7/2017, Βουδαπέστη).
Ανάμεσά τους φυσικά και τα αστέρια της Ελλάδας, που θα μετάσχει με την Εθνική ομάδα γυναικών, αλλά και αυτή των Νεανίδων.
Στις δηλώσεις συμμετοχής που έχουν φτάσει, ήδη, περιλαμβάνονται επίσης αυτές των Εθνικών ομάδων Ουγγαρίας και Ουζμπεκιστάν, αλλά και οκτώ κορυφαίων σωματείων από την Ελλάδα, ανάμεσά τους φυσικά και τα Σκαθάρια του ΑΝΟΜ. Οι δηλώσεις συμμετοχών συνεχίζονται.
Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου θα γίνει συνάντηση των ανθρώπων της οργανωτικής επιτροπής με τους αρμόδιους του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, στο νησί, προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες που αφορούν την εγκατάσταση για τους αγώνες στο συγκεκριμένο κολυμβητήριο. Τις ίδιες ημέρες αναμένεται να γίνει εκεί καμπ προετοιμασίας της Εθνικής μας Ομάδας με τη συμμετοχή και του Ολυμπιακού Ντουέτου, Ευαγγελίας Πλατανιώτη και Εβελίνας Παπάζογλου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/