Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Θα έχει σασπένς…

Published

on

Το πρωτάθλημα της Α1 του χάντμπολ ξεκινά το Σάββατο και ο προπονητής της Εθνικής νέων, Στέλιος Σεϊρεκίδης αναλύει τα δεδομένα.

του Ηλία Τάταλα
[email protected]

Ο έμπειρος προπονητής, που στο παρελθόν στέφθηκε δύο φορες πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ, μίλησε στο sportsfeed και δήλωσε αισιόδοξος αναφορικά με αυτά που θα δούμε:

«Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, καθώς σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και κάποιες φυσιολογικά ξεχωρίζουν. Είναι σημαντικό ότι με το νέο σύστημα διεξαγωγής των πλέι οφ, στα οποία μπαίνουν οκτώ ομάδες, υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο και ενδιαφέρον. Παρακολούθησα τις ομάδες της Βόρειας Ελλάδας στα φιλικά και έδειξαν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ανάλογα ισχυρές περιμένω και τις ομάδες της Νότιας Ελλάδας. Εφόσον επιβεβαιωθεί αυτός ο αναμενόμενος ανταγωνισμός, τότε νομίζω ότι θα δούμε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα», τόνισε αρχικά.

Αναφορικά με την ποιότητα των ομάδων, ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε ότι «η ποιότητα έρχεται μέσα από τον ανταγωνισμό. Είναι νωρίς για να δούμε ποιοτικά παιχνίδια, αλλά νομίζω ότι μέσα στη σεζόν θα εμφανιστούν πολλοί παίκτες, ειδικά από την Εθνική νέων, που θα συμμετάσχουν πιο ενεργά παίρνοντας ευκαιρίες. Αυτό είναι ένα θετικό βήμα, ειδικά από τη στιγμή που οι ξένοι παίκτες που ενισχύουν τις ομάδες δεν είναι υψηλού επιπέδου».

Σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν και την προβολή του πρωταθλήματος, ο Στέλιος Σεϊρεκίδης σημείωσε ότι «το τρίπτυχο της επιτυχίας αφορά την τηλεοπτική προβολή, την οργάνωση των ομάδων (κυρίως την οικονομική) και τα πολλά δυνατά παιχνίδια, που δυστυχώς λείπουν από τους αθλητές. Έτσι θα ανέβει και το επίπεδο της βιτρίνας του αθλήματος, που είναι η Α1. Νομίζω ότι αυτά είναι αλληλένδετα, καθώς με περισσότερες τηλεοπτικές μεταδόσεις γίνεται μεγαλύτερη διάδοση του αθλήματος. Έτσι είναι πιο εφικτό να ενισχυθούν οι ομάδες με χορηγίες και να βελτιωθούν οι συνθήκες».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/